SALE: Ontdek de verborgen schatten in onze showroom!

Ben je al klaar voor een spannende sale van ZusenZomer? Onze showroom is namelijk aan een grote opruiming toe en wij kunnen je hulp daarbij goed gebruiken! Opruimen was nog nooit zo leuk. Heel veel verborgen schatten die liggen te wachten op fans van ZusenZomer. Profiteer van hoge kortingen, zodat je met een mooie badjas of kimono en bijpassende hamamdoek de sauna kunt bezoeken of leuke cadeaus kan scoren. 

Hoge kortingen op samples

Onze kortingen zijn spectaculair, met prijsdalingen tot wel 60%! Ja dat lees je goed, dat zijn geweldige prijzen voor onze oude collectie van hammam badjassen, hamamdoeken en kimono's. Maar we bieden ook veel unieke samples voor kleine prijsjes. Dat zijn bijvoorbeeld producten in andere kleuren dan onze standaard collectie, En omdat ZusenZomer al meer dan 13 jaar bestaat, is er genoeg keuze! Dit is de eerste keer dat we dit doen op ons kantoor, dus je kunt meteen de hele collectie bewonderen.

Kom 6 oktober langs in onze showroom!

Dus markeer 6 oktober met de dikste stift tot je beschikking, want ons super sample sale wordt een gezellig evenement om naar uit te kijken. Mis deze kans dus niet om geweldige koopjes te scoren en jezelf en je dierbaren te verwennen met onze unieke badjassen, hamamdoeken en kimono's! Wij hopen je te zien en bedanken je hartelijk voor je steun gedurende de afgelopen 13 jaar!

Waar kun je ons vinden?

Ons kantoor en showroom (geen winkel) is gevestigd op het Hembrugterrein, onder de rook van Amsterdam.  We zitten op de eerste etage. De deur aan de noordzijde zetten we open. Je kunt bij binnenkomst naar boven lopen en dan op de eerste etage helemaal naar achteren lopen. Daar verwelkomen we je graag.

Magazijn 14
Affuitenhal 1
1505RE te Zaandam

kantoor zusenzomer magazijn14 zaandam

Wanneer ben je welkom?

Op vrijdag 6 oktober. Je kunt ons bezoeken tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Hoe kan ik afrekenen?

Bij voorkeur contant betalen. Je kunt eventueel ook via pin betalen.