Alles over Verzenden

Wil je weten wanneer jouw bestelling wordt geleverd en wat de verzendkosten zijn? Kijk dan naar onderstaande vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Voor Nederland

Iedere bestelling voor 23.00 uur wordt nog dezelfde dag verstuurd. Op vrijdag is dit uiterlijk 22.00 uur. Indien je jouw bestelling in het weekend plaatst dan wordt je order maandag verstuurd. Alle bestellingen, zowel brievenpost als pakketpost, worden via DHL of PostNL bezorgd. 

Voor Belgie

Iedere  bestelling voor 20.30 uur op werkdagen wordt nog dezelfde dag verstuurd via Bpost. Bij bestellingen in het weekend, is de standaard bezorgdag dinsdag.

Let op: je kunt bij ZusenZomer ook kiezen uit andere bezorgmomenten!!

De levertijd voor buiten Nederland is 1 tot 7 dagen, afhankelijk van het land. Alle bestellingen worden vanuit ons centraal magazijn in Nederland geleverd. 

ZusenZomer berekent voor het bezorgen van de bestelde artikelen in Nederland en België een kleine tegemoetkoming van € 3,95. Bij bestellingen (binnen Nederland en Belgie) vanaf € 50,- is de verzending gratis.

Bekijk de verzendkosten voor buiten Nederland.

Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig aangeven of je het pakket geleverd wil hebben bij je thuis of op een ander afleveradres, denk aan je kantooradres.

Zodra het pakket is overgedragen aan DHL ontvang je een email met daarin de verzendbevestiging met een link naar de Track & Trace code. Hiermee kan je het pakket zelf heel eenvoudig volgen. Wanneer je niet thuis bent, zal DHL je pakket de volgende werkdag of op zaterdag nogmaals aanbieden. Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van DHL, waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen. Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen!

* bij bepaalde lichte hamamdoeken geldt brievenpost. Dit is afhankelijk van het type/formaat en meestal maximaal 1 hamamdoek (staat vermeld bij het product). Er wordt altijd met track en trace verstuurd.

Bij iedere verzending ontvang je een track&trace code in de verzendbevestiging. Met deze track&trace code kan je de zending volgen. Deze code is actief de ochtend na de verzending. Via meerdere emails van ons magazijn (Monta) wordt je op de hoogte gehouden van de levering. Een enkele keer komt het voor dat de vervoerder niet de volgende dag bezorgt.

Dit zijn de landen waar wij bij bezorgen en de bijbehorende bezorgopties:

Nederland

Levering van maandag t/m zaterdag (van 09.00-17.30 uur)

Avondlevering van maandag t/m vrijdag (17.30 - 21.30 uur)

DHL punt : kies het punt in de buurt en je kunt het ophalen wanneer dat jou past.

België

Standaard levering via Bpost van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-18.00 uur. Op zaterdag leveren kan ook (extra bijbetaling).  Ook afleveren op een ophaalpunt van Bpost kan ook!

Overige landen

Via DHL. Binnen heel Europa. Zit jouw land er niet bij, laat het ons weten!

Heel vervelend! Jammer genoeg gebeurt dit wel eens. Neem direct contact met ons op en wij zorgen er voor dat er een onderzoek wordt ingesteld. Als dit te lang duurt of het pakket is zoek, dan versturen we het pakketje opnieuw!!!

Helaas is dat niet mogelijk. De bezorgprocedures bij onze vervoerders zijn strak georganiseerd. Je kunt natuurlijk een briefje achterlaten voor de bezorger, maar we kunnen geen garanties afgeven dat dat werkt. Je kunt bij de bestelling wel aangeven wanneer je het wilt ontvangen of waar je het wilt ophalen. Dat helpt al enorm!

Is er iets mis met je bestelling of je product? Onze excuses. ZusenZomer zorgt altijd voor een goed oplossing. Neem gerust contact met ons op via email of bel ons.

Was je bestelling niet op tijd of heeft onze bezorger zich niet aan een afspraak gehouden? Dat spijt ons zeer, onze excuses! We kunnen ons voorstellen dat je behoefte hebt om wat extra uitleg te geven. Neem gerust contact met ons op via e-mail of bel ons.