Fairtrade hamamdoek met logo

Zoek je een duurzaam geschenk met een goed verhaal? Geef een fairtrade hamamdoek met logo!

Hamamdoeken worden steeds populairder als persoonlijk relatiegeschenk. Ze zijn niet alleen heel mooi, maar ook super praktisch. Voor zowel heren als dames fijn om mee te nemen op vakantie, naar het strand, de sauna, het zwembad. Daar heeft de hele familie zelfs plezier van. Een mooi ambachtelijk product met een mooie historie. ZusenZomer levert al jaren aan bedrijven die een zomers bedankje voor de medewerkers en relaties zoeken.  Of voor de Kerst, waar ze bijvoorbeeld in een heerlijk wellness pakket worden meeverpakt.

 

Wat is er mogelijk?

Veel! We kunnen veel modellen uit onze collectie leveren uit voorraad. Onze hamam handdoeken zijn standaard mooi verpakt, onder andere met een leuk boekje over de historie, productie en andere praktische informatie. Daarbij bestaat de optie om de hamamdoek te bedrukken met een logo of tekst. Dus ook als je weinig tijd hebt, kunnen we zeker iets voor je betekenen. We kunnen ook onze feestelijke verzendzakken meeleveren waarin je de hamamdoek kado kunt geven. Prijzen zijn afhankelijk van het gewenste model. Neem gewoon even contact met ons op via info@zusenzomer.nl.

 

NIEUW: hamamdoek met ingeweven logo

Hamamdoeken met een ingeweven logo of tekst. Nu ook mogelijk voor aantallen vanaf 250 stuks. Geweldige kwaliteit, heerlijk zacht en soepel. Er is heel veel mogelijk met deze weefkwaliteit. En er is een grote keuze aan kleuren. We kunnen deze hamamdoeken helemaal tailormade maken, afgestemd op jouw wensen. We hebben ook leuke ideeën over de verpakking. Kortom: neem even contact met ons op en we denken met je mee! De prijs is afhankelijk van formaat, aantallen, verzendkosten en extra’s m.b.t. verpakkingen. Houd rekening met een levertijd van minimaal 6 weken.
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op, als je meer wilt weten over de mogelijkheden of als je een offerte wilt ontvangen.