Groothandel in hamamdoeken, badjassen en kimono´s

Groothandel_hamamdoeken_badjassen_kimonoBen je eigenaar van een webshop, winkel, sauna/wellness of beachclub en wilt u graag onze hamamdoeken, badjassen en kimono's verkopen? Dat kan allemaal. Wij leveren aan deze partijen, maar ook aan schoonheidssalons, massagestudio's en sportscholen.

Onze collectie

ZusenZomer is al meer dan 10 jaar groothandel in hamamdoeken en fouta's. In de afgelopen jaren hebben wij onze collectie uitgebreid met hamam badjassen en kimono's. Wij zijn continue bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze collectie, want we zien de vraag snel toenemen. Ons assortiment hamamdoeken en badjassen is zeer divers, fairtrade en met veel unieke designs. Daarbij zorgen we voor een interessante marge voor de retailer en houden we de handling- en verzendkosten zo laag mogelijk. Afhankelijk van je wensen, kunnen wij in de meeste gevallen uit voorraad leveren. Wij verzorgen een snelle verzending en hanteren een minimale afname 300 euro exclusief btw per order. 

Groothandel_hamamdoeken_badjas_kimono

Hamamdoek met logo of als relatiegeschenk

We kunnen ook hamamdoeken op verzoek met logo’s, borduring, speciale verpakking en ontwerpen maken. Er is heel veel mogelijk en alles is bespreekbaar. Meer informatie vind je hier:  hamamdoek met logo >>

 

Ontvang onze catalogus en inkoopprijzen

catalogus zusenzomer collectie groothandel badjassen kimonos en hamamdoeken

Wij hebben een uitgebreide digitale catalogus met onze volledige collectie, leveringsvoorwaarden en de mogelijkheden.

Aanvraag catalogus ZusenZomer

Stuur een e-mail naar info@zusenzomer.nl met bedrijfsnaam, verkoopkanaal (website en shop), de gewenste ordergrootte, levertijd en andere speciale wensen. Wij zorgen dan voor de verzending van een digitale catalogus en voor een eventuele offerte op maat.

Of vraag aan via link naar onderstaande formulier:

Aanvragen catalogus>>