Bezorgen

Hoe snel bezorgt ZusenZomer?

Nederland

Bij ZusenZomer kun je kiezen uit verschillende bezorgmomenten (dag, avond) en ook op een andere dag (bijvoorbeeld overmorgen). Wel zo praktisch. Ook kun je kiezen voor het afhalen van je pakket bij een DHL-locatie bij jou in de buurt. 

Standaard wordt iedere bestelling voor 23.00 uur  dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag bezorgd*. Bestellingen die je in het weekend plaatst voor zondag 18.00 uur worden op zondag verzonden en worden standaard maandag bezorgd*. Al onze bestellingen worden of via brievenpost of via pakketpost van DHL bezorgd. Dit is afhankelijk van de grootte van het pakketje.

* Een enkele keer komt het voor dat DHL niet de volgende dag bezorgt. De status van je levering kun je volgen via de track & trace.

 

 

Bezorgd op *:

Besteld op:

Brievenpost**

via DHL

Pakketpost

DHL

Maandag (voor 23.00 uur)

Dinsdag

Dinsdag

Dinsdag (voor 23.00 uur)

Woensdag

Woensdag

Woensdag (voor 23.00 uur)

Donderdag

Donderdag

Donderdag (voor 23.00 uur)

Vrijdag

Vrijdag

Vrijdag (voor 23.00 uur)

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Maandag

Maandag

Zondag (voor 18.00 uur)

Maandag

Maandag

 

België 

Voor België worden de pakketjes standaard binnen 1-2 dagen geleverd met PostNL België. Ook kun je hier kiezen uit verschillende bezorgtijden en -dagen. Ook kun je het afhalen op een ophaalpunt. Iedere bestelling op werkdagen voor 20.30 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verstuurd. Bij bestelling in het weekend voor zondag 16.00 uur, wordt het pakketje dinsdag geleverd.

 

Volgen van uw zending(Track & Trace)

Je bestelling kun je eenvoudig volgen via een track&trace code van DHL of PostNL België. Deze code (of eigenlijk een link naar GoParcel) ontvang je zodra de bestelling wordt verzonden. Onderaan in de e-mail bij verzending ontvang je een link met een track&trace code. De track&trace is pas de volgende ochtend na verzending te bekijken. Onze magazijn (GoParcel) verstuurt ook nog updates via de mail over je levering. Daar kun je ook reageren als je vragen of opmerkingen hebt m.b.t. de verzending en levering van je aankoop.

** Bij bestelling 1 standaard hamamdoek = brievenbus pakketje

Bestel je 1 hamamdoek (standaard maat tot 450 gram), dan past het pakketje gewoon door de brievenbus, wel zo gemakkelijk! Je ontvangt ook dan een track&trace code van DHL. Dit geldt voor bestellingen binnen Nederland.