Wie zijn wij?

ZusenZomer is in 2010 opgericht. Wij, Martine en Petra Siebelink, zijn zussen en runnen samen onze webwinkel ZusenZomer. We hebben allebei aanzienlijke ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als bedrijfskundig consultant en communicatie adviseur. Inmiddels hebben we de nodige ervaring en plezier met het online ondernemen, en zijn we uitgegroeid tot een volwaardig e-commerce bedrijf. ZusenZomer breidt zich als merk ook steeds meer uit over de grens.

hamamdoek zusenzomer kopen

Hamamdoeken - 100% Fairtrade

Hamamdoeken worden ook wel peshtemal of fouta genoemd. ZusenZomer werkt nauw samen met kleinschalige weverijen op fairtrade basis. Onze hamamdoeken en hamam badjassen worden op ambachtelijke wijze gemaakt in kleine familiebedrijven in Turkije en Tunesië. Zoals dat vroeger ook gebeurde. ZusenZomer vindt het belangrijk dat er een evenwichtige samenwerking is met de weverijen van onze hamamdoeken en hamam badjassen. Met regelmaat bezoeken wij deze familiebedrijven en dat zorgt voor een goede band. De productie van de hamamdoeken, - badjassen en de fouta's levert veel werkgelegenheid in de kleine bergdorpjes. En niet in de minste plaats ook aan vrouwen, die voornamelijk bijdragen aan het inpakken en handmatig knopen van de hamamdoeken. Doordat wij een eerlijke prijs betalen, zorgen we ervoor dat iedereen op een goede manier kan leven van de producten die wij aanbieden in onze webshop.

Door de nauwe samenwerking met onze leveranciers hebben we goed zicht op de kwaliteit van de hamamdoeken en zijn we erg flexibel met onze collectie. Er verschijnen dus doorlopend nieuwe kleuren, maten en kwaliteiten binnen de collectie, aangepast aan het seizoen en de trends. 

Service

Tevredenheid over onze producten staat bij ons voorop. We doen er dan ook alles aan om een optimale service te verlenen. Zowel door zoveel mogelijk hulp te bieden bij het bestellen of bij "keuzestress", alswel door een snel leveringsproces.

petra en martine siebelink zusenzomer