Wie zijn wij?

ZusenZomer is in 2010 opgericht. Wij, Martine en Petra Siebelink, zijn zussen en runnen samen onze webwinkel ZusenZomer. We hebben allebei aanzienlijke ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als bedrijfskundig consultant en communicatie adviseur. Inmiddels hebben we de nodige ervaring en plezier met het online ondernemen, en zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. 

hamamdoek zusenzomer kopen

Hamamdoeken

Ook wel peshtemal of fouta. We werken in Turkije en Tunesië nauw samen met kleinschalige weverijen. Deze weverijen werken veel nog op ambachtelijke wijze. Zoals dat vroeger ook gebeurde.  Door deze samenwerking hebben we goed zicht op de kwaliteit van de hamamdoeken en zijn we erg flexibel met onze collectie. Er verschijnen dus doorlopend nieuwe kleuren, maten en kwaliteiten binnen de collectie, aangepast aan het seizoen en de trends. 

Eerlijke prijs

Wij vinden het belangrijk dat we een evenwichtige samenwerking hebben met de weverijen. De productie van de hamamdoeken en de fouta's zorgen voor veel werkgelegenheid. En niet in de minste plaats ook aan vrouwen. Doordat wij een eerlijke prijs betalen, zorgen we ervoor dat iedereen op een goede manier kan leven van de producten die wij aanbieden in onze webshop.

Service

Tevredenheid over onze producten staat bij ons voorop. We doen er dan ook alles aan om een optimale service te verlenen. Zowel door zoveel mogelijk hulp te bieden bij het bestellen, alswel door een snel leveringsproces.

 

petra en martine siebelink - zusenzomer hamamdoeken