ZusenZomer - groothandel in hamamdoeken, fouta's en kikoys.

Bent u eigenaar van een webshop, winkel, of beachclub en wilt u graag onze hamamdoeken verkopen? Of exploiteert u een sauna/wellness en wilt u graag de hamamdoeken als saunadoek verkopen? Dat kan allemaal. Wij leveren aan deze partijen, maar ook aan schoonheidssalons, massagestudio's en sportscholen. De hamamdoeken zijn een veelzijdig product en we zien de groei naar vraag snel toenemen.

groothandel inkopen fouta en hamamdoeken

ZusenZomer is groothandel in hamamdoeken en fouta's en daarom kan iedere retailer heel eenvoudig bij ons inkopen. Wij zijn continue bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze collectie. Ons assortiment hamamdoeken, fouta's en kikoys is zeer divers met veel unieke designs. Daarbij zorgen we voor een interessante marge voor de retailer en houden we de verzendkosten zo laag mogelijk. U bestelt snel en eenvoudig via onze zakelijke webshop met groothandelsprijzen! Wij verzorgen een snelle verzending, zodat u niet op pad hoeft voor de inkoop van hamamdoeken of fouta's.

Aanmelden voor zakelijk account

Wilt u onze hamamdoeken kunnen bestellen via onze zakelijke webshop, dan kunt u eenvoudig een account aanmaken bij onze zakelijke shop. Wij ontvangen dan een bericht en wij verzoeken dan om extra informatie. Na onze goedkeuring wordt uw account geactiveerd en kunt u onze collectie voor retailers en webshops bekijken en bestellen.

 aanmelden groothandel hamamdoeken

Wij hanteren een afname van minimaal 250 euro exclusief btw per order. U kunt in onze shop bestellingen plaatsen tot maximaal 50 standaard hamamdoeken. Wilt u een groter aantal bestellen of heeft u andere wensen, stuur ons dan een e-mail naar info@zusenzomer.nl. Wij zorgen dan voor een offerte op maat.

Speciale wensen: geborduurd logo, eigen ontwerp of relatiegeschenk

We kunnen ook hamamdoeken op verzoek met logo’s en speciale ontwerpen maken. Er is heel veel mogelijk en alles is bespreekbaar. Stuur ons een e-mail en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten over de mogelijkheden.

 

 

Mail ons

Laat hier je gegevens achter

* Velden die ingevuld moeten worden