ZusenZomer - groothandel in hamamdoeken, fouta's en kikoys.

Bent u eigenaar van een webshop, winkel, of beachclub en wilt u graag onze hamamdoeken verkopen? Of exploiteert u een sauna/wellness en wilt u graag de hamamdoeken als saunadoek verkopen? Dat kan allemaal. Wij leveren aan deze partijen, maar ook aan schoonheidssalons, massagestudio's en sportscholen. De hamamdoeken zijn een veelzijdig product en we zien de groei naar vraag snel toenemen.

groothandel inkopen fouta en hamamdoeken

ZusenZomer is groothandel in hamamdoeken en fouta's en daarom kan iedere retailer heel eenvoudig bij ons inkopen. Wij zijn continue bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze collectie van onze hamamdoeken en andere artikelen in onze shop. Ons assortiment hamamdoeken, hamam handdoeken, fouta's en kikoys is zeer divers met veel unieke designs. Daarbij zorgen we voor een interessante marge voor de retailer en houden we de verzendkosten zo laag mogelijk. Wij verzorgen een snelle verzending, zodat u niet op pad hoeft voor de inkoop van hamamdoeken of fouta's

Wij hanteren een afname van minimaal 300 euro exclusief btw per order. Wilt u meer weten over de voorwaarden, stuur ons dan een e-mail naar info@zusenzomer.nl. Wij zorgen dan voor een offerte op maat.

Speciale wensen: geborduurd logo, eigen ontwerp of relatiegeschenk

We kunnen ook hamamdoeken op verzoek met logo’s en speciale ontwerpen maken. Er is heel veel mogelijk en alles is bespreekbaar.  Stuur ons een e-mail en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten over de mogelijkheden.

 

 

Mail ons

Laat hier je gegevens achter

* Velden die ingevuld moeten worden