De Boho kimono met bijpassende hamamdoek

Boho Kimono's van ZusenZomer zijn het afgelopen jaar enorm populair geworden en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Deze prachtige en comfortabele kledingstukken zijn perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Wat maakt de Boho Kimono of badjas van ZusenZomer zo uniek?

Gemaakt van fairtrade hamamdoeken

De Boho Kimono's van ZusenZomer zijn gemaakt van Turkse hamamdoeken. Hierdoor zie je bijzondere patronen op de badjas, want het zijn geen doorlopende prints. Alles is passen en meten, daarom is er veel handwerk voor nodig. Dat zie je terug in de details van iedere kimono in onze collectie.

Hamamdoeken zijn traditionele Turkse handdoeken die zijn geweven van katoen en bekend staan om hun zachtheid en duurzaamheid. Ze zijn fairtrade geproduceerd. Dit betekent dat de werknemers van de kleine familiebedrijven een eerlijke prijs krijgen en dat er geen sprake is van kinderarbeid of uitbuiting. 

Van de beste kwaliteit

De Boho Kimono's van ZusenZomer zijn gemaakt van de beste kwaliteit katoenen hamamdoeken .De hamamdoeken worden op een ambachtelijke wijze geweven en voelen daarom ook extra zacht aan. De hamamdoek is lichtgewicht en ademend, wat het ideaal maakt voor warm weer en vochtige omgevingen. Daarnaast zijn de kimono's verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat er altijd wel een kimono is die bij je past.

Veelzijdig in gebruik

 

De Boho Kimono's van ZusenZomer zijn niet alleen ideaal voor gebruik in de sauna of op het strand, maar ook veelzijdig. Dankzij de lichte en ademende stof, kun je de kimono dragen als luchtig zomerjasje of als elegante loungewear. Je kunt de kimono combineren met een simpele outfit om je look een Bohemian twist te geven, of juist als opvallende statement piece dragen over een effen outfit of jeans.

Bovendien zijn de kimono's van ZusenZomer verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je voor elke gelegenheid en stijl de perfecte kimono kunt vinden. Of je nu houdt van felle kleuren en opvallende prints, of juist van rustige en subtiele tinten, er is altijd een Boho Kimono die bij jou past.

De veelzijdigheid van de Boho Kimono maakt het een uniek en duurzaam kledingstuk dat je keer op keer kunt dragen, het hele jaar door. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een gezellige brunch hebt met vriendinnen of gewoon lekker thuis wilt relaxen, de Boho Kimono is de perfecte outfit om in te ontspannen en er tegelijkertijd stijlvol uit te zien.

Kortom, de Boho Kimono's van ZusenZomer zijn niet alleen veelzijdig in gebruik, maar ook een duurzame en stijlvolle keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele en mooie kledingstukken die ze op verschillende manieren kunnen dragen.

 

Met bijpassende hamamdoek naar de Sauna

Met de bijpassende hamamdoek heb je dus niet alleen een praktisch accessoire bij je kimono, maar ook een mooi en stijlvol item dat je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Het is een handige toevoeging aan je garderobe en zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet, waar je ook bent.  Deze hamamdoek neem je mee naar de sauna, de camping of naar het strand.

Nu ook te vinden in lingeriewinkels in binnen- en buitenland

ZusenZomer heeft haar Boho Kimono's al bij veel lingeriewinkels in binnen- en buitenland verkocht en de populariteit blijft groeien. Dit komt omdat de Boho Kimono's van ZusenZomer niet alleen mooi en comfortabel zijn, maar ook duurzaam en ethisch geproduceerd worden. Het is een kledingstuk waar je trots op kunt zijn en dat je met een gerust hart kunt dragen.