Fraaie Boho kimono van ZusenZomer, met ècht een goed verhaal!

Op zoek naar een Boho kimono? Nu nieuw in de ZusenZomer collectie

ZusenZomer is al 10 jaar zeer succesvol met de verkoop van o.a. hun kleurrijke, compacte en super handige hamamdoeken. En nu is er, naast deze serie hamamdoeken, een originele en bijzonder fraaie collectie Boho kimono’s verkrijgbaar. Zoals de kimono Aza, Reza of Ibar-x. ZusenZomer ontwerpt haar eigen kimono’s in een kleine oplage, behoorlijk uniek dus!

boho kimono zusenzomer - model reza en aza

ZusenZomer kimono’s gemaakt van onze hamamdoeken

De ZusenZomer Bohemian kimono’s zijn gemaakt van de prachtige ZusenZomer hamamdoeken en hebben dus dezelfde super kwaliteit:

  • ze zijn gemaakt van 100% katoen - daardoor zijn ze licht en luchtig voor een heerlijke zwierige kimono (we willen nooit meer die ouderwetse badstoffen duster!)
  • De kimono is handig èn hip voor op reis (denk aan strand, beachclub, hotel, sauna of zwembad)
  • compact dus slechts een mini pakketje in je koffer of rugzak
  • droogt snel: wassen, uithangen en…. klaar!

Kimono’s met een uniek Boho-design voor een hippe Ibiza-look

Onze Bohemian kimono’s hebben die herkenbare eigenschappen van de tijdloze maar oh zo actuele coole Ibiza-stijl: wijd uitlopende mouwen, vrolijke franjes en prachtige kleuren. De Boho kimono is een onmisbaar item in huis, in de sauna, het zwembad of op reis. Maar draag je kimono ook als beach cover-up over je bikini of badpak, als stijlvol kleding-item in de beachclub en ’s avonds als fashion statement over een trendy shortje of jeans. Mèt of zonder ceintuur. Knoop een sjaaltje om je haar, hang een stoere kralenketting om en klaar ben je! Beperk jezelf dus niet tot het dragen van de kimono als badjas, onze Boho kimono’s dagen je uit om de Bohémien uit jezelf te halen!

Bijpassende hamamdoeken bij je nieuwe Boho kimono

De meeste kimono’s uit de collectie van ZusenZomer kunnen besteld worden met een bijpassende hamamdoek. Dubbele Boho-vibe dus! Kijk snel in onze webshop voor de verschillende combi-mogelijkheden.

ZusenZomer hamamdoeken en kimono’s - 100% fairtrade

De hamamdoeken, badjassen en kimono’s van ZusenZomer zijn niet alleen uniek in hun design en bijzonder fraai… ze verdienen ook 100% het label ‘fairtrade’. ZusenZomer werkt nauw samen met kleinschalige familiebedrijven in Turkije en Tunesië waar de hamamdoeken en kimono’s nog met de hand worden gewoven. Traditionele bedrijven die voor het maken van de hamamdoeken en badjassen hun jarenlange kennis combineren met heel veel passie en liefde voor het vak. Voor ons is er maar één manier van zaken doen en dat is een eerlijke manier van zaken doen. Dat doen we onder andere door een faire prijs te betalen aan deze ondernemers en ze te helpen met de nodige investeringen. Op die manier ondersteunen we meerdere families met het creëren en onderhouden van werkgelegenheid, voor zowel mannen als vrouwen. Fairtrade in optima forma dus!

ZusenZomer droomt van een betere wereld

Door de aankoop van je fairtrade ZusenZomer kimono draag jij ook je steentje bij aan een betere en eerlijkere wereld. Dat is nou precies onze droom en zeg nou zelf, daar dromen we toch allemaal van?

Wil je meer weten over ons, onze filosofie en onze unieke, fairtrade kimono’s?

Neem snel een kijkje bij onze nieuwe collectie Boho kimono’s en kies jouw favoriete design uit. Check ook gelijk de bijbehorende hamamdoeken! Op onze site vind je verder alle specifieke informatie over onze producten, filosofie, de familiebedrijven waar we mee samenwerken en wie wij ‘ZusenZomer-zussen’ zijn. Check it out!